Starity

Vanessa Hudgens: „Úgy érzem, hogy darabjaira hullik a testem”

2015. április 24. 21:09   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Just Jarednek adott interjút a színész-énekesnő, melynek során első broadwayes darabjáról, a Gigiről is mesélt.

hirdetés
Vanessa Hudgens: „Úgy érzem, hogy darabjaira hullik a testem”
Fotó: Dimitrios Kambouris/WireImage

Három héttel ezelőtt, április 8-án zajlott le a Vanessa Hudgens főszereplésével készült darab, a Gigi újradolgozásának Broadway-premierje, mely hatalmas sikert aratott és még mindig szárnyal. Ezt mi sem bizonyítja jobban, minthogy a 26 éves színész-énekesnő hetente nyolc előadást nyom le, ez viszont egyáltalán nem könnyű.

Nagyon kemény munka. Úgy érzem, hogy darabjaira hullik a testem a heti nyolc show miatt. Így sok fizioterápiát és masszázst kapunk. De teljességgel megéri. Életem legjobb időszakát élem – osztotta meg a Just Jareddel a Guitar Hero legutóbbi eseményén.

Továbbá mindenki legnagyobb meglepetésére azt is elárulta, hogy barátja, Austin Butler még nem látta Gigiként a színpadon, így nagyon izgul, hogy hamarosan végre sor kerül rá. Őszintén szólva, nincs igazán lámpalázam a színpadon. Szerintem ez azért van, mert már hozzászoktam kiskoromban, így otthon érzem magam. Azt hiszem, akkor leszek a legizgatottabb és legidegesebb, amikor a barátom is nézni fog!

Végül pedig egy jó tanáccsal is ellátta az interjút olvasókat: Csinálj olyan dolgokat, amik megrémisztenek. Ez az egyetlen módja annak, hogy fejlődj és megragadj minden adandó lehetőséget. Nincs olyan ötlet, ami túl nagy lenne, valamint sose korlátozd magadat. Tégy meg minden tőled telhetőt, és ha ki akarsz lépni, tedd meg. Csak lépj túl azon a ponton, hogy fel akarsz adni egy csodát, ami csak rád vár.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek