Starity

Összeházasodott Nikki Reed és Ian Somerhalder

2015. április 27. 09:09   |   Szerző: kurrek

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A nagy szerelemből a hétvégén végre esküvő lett! Ian Somerhalder majdnem két év után vette el kedvesét, Nikki Reedet, így már hivatalosan is foglalt a Vámpírnaplók sármos sztárja.

hirdetés
Összeházasodott Nikki Reed és Ian Somerhalder

Ian Somerhalder alig két évvel ezelőtt szakított nagy szerelmével, Nina Dobrevvel. Az értesülések szerint kolléganője még nem volt kész egy házasságra, így a férfi másik partnert keresett magának Nikki Reed személyében. A két hölgy egyébként az életben is nagyon jó barátságban állt egymással, ám a tény, hogy Nikki összejött Nina exével, szemmel láthatóan nem gyakorolt pozitív hatást az addig kiegyensúlyozott kapcsolatukra. Olyannyira, hogy úgy tudni, a színésznők azóta már egyáltalán nem is járnak össze.

A színész 2014 nyarán kezdett el randevúzni Nikkivel, majd idén januárban meg is kérte a kezét. Az eljegyzés után alig telt el három hónap, és meg is tartották a szűk körben levezényelt menyegzőt. Hivatalos információk ugyan még nincsenek ezzel kapcsolatban, csupán az internetre felkerült képek alapján következtethetünk egy teljesen egyszerű és családias ceremóniára.

Gratulálunk és sok boldogságot kívánunk az ifjú párnak!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek