Starity

Taylor Swift: „A sajtó bemocskolja a nevem”

2015. április 27. 13:01   |   Szerző: Janie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Taylor Swift nagyon jól tudja, hogy szerelmi életét nem rejtheti el a nyilvánosság elől, viszont elege van már abból, hogy a média folyamatosan hamis dolgokat állít kapcsolatairól.

hirdetés
Taylor Swift: „A sajtó bemocskolja a nevem”
Fotó: Damon Baker / Glamour

Az angol Glamour magazin júniusi számában Taylor vendégszerkesztőként működhetett közre, valamint arról is mesélt, hogy a sajtó hogyan befolyásolja az életét, és arról is, hogy egyáltalán nincs ideje a pasizásra.

„Úgy gondolom, hogy a média nagyon igazságtalan üzenetet közvetített felém az utóbbi pár évben, miszerint nem lenne szabad randiznom csak úgy az izgalom, a móka, az új élmény vagy a tanulási lehetőség kedvéért” – mondta Swift a magazinnak. – Csak akkor randizhatok, ha abból hosszú, több évig tartó kapcsolat lesz. Különben elkönyvelnek »sorozatrandizónak« vagy »fiúbolondnak«. Rengetegszer rosszul ítélték meg a helyzetet, s mindig az jött ki belőle, hogy »Taylort látták egy sráccal beszélgetni, biztos ő a legújabb áldozat«. A legtöbbször kitalálják a sztori elejét és akkor már valami véget is kell kreálniuk hozzá” – panaszkodott az énekesnő.

Nem sok lehetőségem van a romantikára. Nagyon elfoglalt vagyok. Nagyszerű érzés, hogy függetlennek érezhetem magam és semmi másra nincs szükségem, csak a barátaimra. Szomorú, hogy ezért szégyenérzetet akarnak kelteni bennem. Mi az már, hogy egy évben van két barátod és mindenki elkezd pasifalónak nevezni, meg viccet csinálnak belőled a díjátadókon? Ez nyilvános megalázás és szerintem ez nem tisztességes – oszlatta el a kételyeket a fiatal sztár.


Fotók: Damon Baker / Glamour

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek