Starity

Vanessa Hudgens támogatja a saját nemükhöz vonzódókat

2015. április 28. 14:02   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrég őszinte és inspiráló interjút adott a GLAAD: All Access videósorozatához a 26 éves színész-énekesnő.

hirdetés
Vanessa Hudgens támogatja a saját nemükhöz vonzódókat
Fotó: Michael Loccisano

GLAAD: All Access videósorozatának múlt heti interjúalanya Vanessa Hudgens volt, aki Claire Pires-zal ült le beszélgetni legelső Broadway-szerepéről a Gigi című musical újradolgozásában, és természetesen szó volt arról is, hogy miért elkötelezett tagja az LMBT-közösségnek.

Az egykori Disney-üdvöske a GLAAD vadonatúj kampányából, a #GotYourBackből is kiveszi részét, amely szabad teret enged a saját nemükhöz vonzódó embereknek és az őket támogatóknak.

Az emberek nagyon szűk látókörűek tudnak lenni és úgy vélem, hogy ez nem helyes. Szerintem ez egyáltalán nem fair. Véleményem szerint fontos, hogy kiálljunk másokért és támogassuk egymást, elfogadjuk és tiszteljük a meleg közösséget. Én nagyon nyitott személyiség vagyok. Számomra a szerelem az első. Nem úgy tekintek az emberekre, hogy van, aki a saját neméhez vonzódik és van, aki az ellenkezőhöz, hanem úgy, hogy ki a jó és ki a rossz ember. Ha jó ember vagy, akkor imádni foglak, nem számít, hogy mi vagy – osztotta meg nézeteit és véleményét.

Vanessa emellett azt is elárulta, hogy azért is imádja karakterét, Gigit, mert egy igazi független és erős fiatal nő, aki bár még nem túl tapasztalt, nem hagyja, hogy mások befolyásolják, a saját feje után megy.

Fontos, hogy te magad alakítsd a jövődet, ne hagyd, hogy mások megtervezzék az életedet helyetted. Gigi pont ezt teszi és ez egy aranyos kis emlékeztető, hogy te irányítod az jövődet és a boldogságodat, nem számít, hogy mások mit gondolnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek