Starity

Júniusban ismét jön a Dejavu Fesztivál

2015. április 28. 07:07   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sokak számára ismerős lehet az érzés, amikor rátalál a felismerés, hogy egy-egy szituációt korábban is átélt, mintha az már megtörtént volna. Az élményt a DÉJÀ VU szó jellemzi a leginkább, ami azonban új pluszértelmet nyer Szegeden, a Déjà Vu Fesztiválon.

hirdetés
Júniusban ismét jön a Dejavu Fesztivál
Fotó: Dejavu Fesztivál

A Fesztivál szervezői hisznek benne, hogy mindenkinek vannak múltbéli jó pillanatai, emlékei, amiket szívesen újraidézne, átélne, vagy egyszerűen csak nosztalgiázna. Ennek nyomán született meg a rendezvény ötlete: kell egy esemény, ami teret ad ezeknek az élmények az újraéléséhez.

Természetesen nem a múltba fordulás a cél, hanem a régi emlékek megelevenítése és egyben új élmények megszerzése. Vidám hangulat és önfeledt szórakozás a jelenben, a múltidézés és nosztalgia tükrében.

A június 4-én startoló Déjà Vu Fesztivál garantálja a fergeteges nyárindítást. A feledhetetlen élményeket a 80-as, 90-es évek zenei világának legikonikusabb nemzetközi és hazai előadói biztosítják. A Fesztivál helyszíne 2015-ben is Szegeden, a Dorozsmai úton található Postás Sporttelep, amely 4 napon át a retro világába kalauzolja el a látogatókat.

A fellépők közt ott lesz Dj Bobo, a Vengaboys, Alice Deejay, Bon Bon 20, a Neoton Familia, az Animal Cannibals és még sokan mások.

A jegyeket a Ticketportál jegyirodán keresztül lehet megvásárolni május 31-éig.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek