Starity

Anastacia: „Ami nem öl meg, az erősebbé tesz”

2015. április 28. 13:01   |   Szerző: Fan-ily6889

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az amerikai énekesnő 15 év után először lép fel Ausztráliában, ahol számos interjú is vár rá. Ma reggel Sydney-ben vendégeskedett, ahol egy reggeli műsorban mesélt legújabb turnéjáról.

hirdetés
Anastacia: „Ami nem öl meg, az erősebbé tesz”
Fotó: Facebook/Anastacia

Anastacia hosszú idő után tért vissza Ausztráliába, és az első útja Sydney-be vezetett. A Today Show című reggeli műsor vendége volt, ahol elmondta, hogy a Resurrection elnevezésű turnéja sokkal inkább mondható igazi koncertnek, mint nagyszabású show-nak.

Nem változtatja milliószor az öltözékét és nem cserél parókát a fellépésein, illetve táncosai is távol maradnak a színpadtól, ahol egy az egyben minden a zenéről és a zenekedvelő közönségről szól. Háttérénekeseivel karöltve csupán az énekléssel foglalkoznak, amit imádnak, nem pedig a jelmezekkel.

Hozzátette, hogy nagyszerűen érzi magát azok után, hogy másodjára is sikeresen felépült a mellrákból, ami – ha minden igaz –, többé nem törhet az életére a dupla masztektómiának köszönhetően. Ekkor kijelentette: Ami nem öl meg, az erősebbé tesz.

Anastacia első koncertjére holnap kerül sor Sydney-ben, ám több városba is ellátogat az elkövetkező két hétben, amíg a kontinensen tartózkodik.

Landed in Sydney, ready to SPROCK! #RTAus15

Posted by Anastacia on 2015. április 27.

Anastacia érkezése Ausztráliába 2015. április 27-én | Videó: Facebook/Anastacia

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek