Starity

Megjelent Josh Groban új albuma

2015. április 29. 12:12   |   Szerző: WhollyGrobanite

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Végre mindenhol elérhető Josh Groban legújabb lemeze, mely a Stages címet kapta. A korong már listavezető újdonság az Amazonon.

hirdetés
Megjelent Josh Groban új albuma

Nagy a boldogság a rajongóknál amiatt, hogy április 28-ától végre nemzetközi szinten is kapható a bársonyos hangú Josh Groban legfrissebb stúdióalbuma, melyet Stages címre keresztelt el.

Új munkáján a legismertebb musicalslágerek hallhatóak, mint például a Somewhere Over the Rainbow, a Bring Him Home vagy éppen az All I Ask Of You.

Groban harmadik, Noel elnevezésű karácsonyi CD-jéhez hasonlóan ezeket a feldolgozásokat is kitörő örömmel és odaadással fogadta a közönség. Az énekes különleges hangja most is meghozta számára a sikert.

Bár a Stages még csak néhány napja érhető el Európában, az Amazon listáit máris meghódította. A cikk írásának pillanatában az online áruház Hot New Releases in Music kategóriájának egyszerre uralja első (Stages Deluxe változat) és második (Stages) helyét is. Egyértelműen látszik, hogy az újdonság első számú kedvenc lett egy csapásra az Egyesült Királyságban.

hirdetés

Josh rajongói a Twitteren számos üzenettel fejezték ki hálájukat és boldogságukat a hivatalos megjelenés napján, amiért cserébe egy egész órás facebookos kérdezz-feleleket is tartott az énekes, ezt követően pedig köszönetet is mondott egy tweetben: Akárhogy és akárhol olvassátok ezt, nagyon köszönöm nektek.

Josh Groban új lemezével hamarosan turnéra indul. A koncertek időpontjai és a helyszínek az interneten bárki számára elérhetőek, sőt, már jegyek is kaphatóak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek