Starity

Maika Monroe csatlakozott a Függetlenség napja 2 szereplőihez

2015. április 29. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Újabb szereplővel gazdagodott a Függetlenség napja 2. című film, ezúttal a női főszereplőt találták meg Maika Monroe személyében.

hirdetés
Maika Monroe csatlakozott a Függetlenség napja 2 szereplőihez

Már beszámoltunk arról, hogy a Függetlenség napja című nagy sikerű film folytatást kap Liam Hemsworth főszereplésével. Most pedig újabb névvel bővült a stáb, ugyanis Maika Monroe női főszereplőként csatlakozik.

A fiatal színésznő idén márciusban tört be igazán a köztudatba a tengerentúlon az It Follows című független gyártású horrorfilmnek köszönhetően, amely igazi kritikai sikert aratott. Azóta pedig – egyébként profi kiteboardos is – kedvére válogathat a jobbnál jobb filmajánlatok között.

Az 1996-as film folytatásának történetben valószínűleg az Amerikai Egyesült Államok elnökének lányát fogja alakítani Maika, aki a Liam Hemsworth által alakított főszereplő szerelme is lesz egyúttal.

A forgatásokat már májusban elkezdik, és az új szereplők mellett az eredeti film néhány alakja is visszatér majd, mint például Bill Pullman, Jeff Goldblum és Vivica A. Fox. A bemutatót 2016. június 24-ére tervezik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek