Starity

A Swim Deep színes körmökkel lázad új daluk videójában

2015. május 01. 14:02   |   Szerző: healy.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Április 29-én megjelent a Swim Deep új dala, a One Great Song And I Could Change The World, mely új albumukon kap helyet.

hirdetés
A Swim Deep színes körmökkel lázad új daluk videójában

Alig telt el pár hét a zenekar új dala, a Hotel California megjelenése óta, de a Swim Deep nem pihen – ismét új számmal jelentkeztek, amely a második albumukon lesz hallható. A korong megjelenési dátumáról egyelőre nincs információ, de vélhetően még idén a boltok polcaira kerül.

A frontember mindössze annyit árult el, hogy a nagylemez részben pszichedelikus elemeket fog tartalmazni, amelyek leginkább Kanye West Yeezus, illetve a Fleetwood Mac Rumours című lemezének stílusaira ütnek. Ezzel teljesen új vizekre eveznek, eltérve debütáló albumuktól, a Where The Heaven Are We-től, amelyet 2013-ban adtak ki.

A One Great Song And I Could Change The World április 29-én került fel a zenekar hivatalos VEVO-csatornájára. A dalhoz készítettek videót is, melyben az énekes, Austin Williams és a dobos, Zachary Robinson látható, kezükben nagy lapokra írt dalszövegrészletekkel, amelyeket kifestett körmökkel lapozgatnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek