Starity

Zöld íjász-jelmez sulis bálra? Simán!

2015. május 01. 21:09   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A douglasville-i Danielle Taylor kedvenc DC-s képergényhősének öltözött az iskolai bálon.

hirdetés
Zöld íjász-jelmez sulis bálra? Simán!

Valószínűleg nincs olyan ember, aki még ne látott volna olyan hollywoodi filmet vagy sorozatot, amiben középiskolás bált rendeztek egy bizonyos téma köré építve, csinos ruhákkal, zenével és sok-sok tánccal. Ezek a bizonyos promok azonban a való életben is léteznek és a tinédzserek legtöbbje mindig izgatottan készül rá, főként a lányok, akik temérdeknyi időt eltöltenek a tökéletes ruha kiválasztásával.

A Douglasville-ből származó Danielle Taylor viszont hiába várta már tűkön ülve az idei bált, korántsem volt megelégedve a témaválasztással, ami a Sweet Dreams (Édes álmok) vagy Candy Land (Édességfölde) volt. A fiatal lány ugyanis hatalmas rajongója a képregényeknek és szuperhősöknek, főként A zöld íjász című sorozatnak, így gondolt egy merészet és megálmodott egy igazi Zöld íjász-cosplay-t, természetesen női változatban.

„Mivel eléggé különc és igazi kocka vagyok, megálmodtam a saját báli ruhámat, amit az Arrow inspirált, és azt mondtam, »Bál, csalódást okoztál ennek a középiskolának« – kezdte Taylor, majd így folytatta: – Engem láthattok a zöld ruhában, a barátnőmet, Grace-t pedig, aki bátorított, hogy így öltözzek fel, középen, a kép tetején láthatjátok (ő is hatalmas rajongója a sorozatnak). A többi képen pedig Ashlyn barátnőm szerepel, aki a Flashnek öltözött. Sokan megbámultak a bálon, aztán másnap hallottam, hogy az emberek kérdezgetik egymástól, hogy látták-e a lányt a csuklyával és tudják-e, hogy ki volt az. Akkor még nem tudták, hogy én voltam az. Szóval a csuklyával valóban jól tudod leplezni magadat!”

A kreatív tinilány cseppet sem meglepő módon büszke volt ruhájára, amit a The CW nagy sikerű sorozatának főszereplőjét alakító Stephen Amellnek is megmutatott a Facebookon. A fotómontázs temérdek lájkot begyűjtött, így a sármos színész is észrevette a sok-sok komment között, és nem volt rest megosztani saját idővonalán egy dicsérettel együtt.

Azért bámult meg titeket mindenki, mert mindketten elképesztően festetek. Remek ruha. Hihetetlenül kreatív – írta a képhez Stephen.

You got a lot of stares because you both looked tremendous. Great dress. Super creative. xo

Posted by Stephen Amell on 2015. április 24.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek