Starity

Mi történik, ha punkzenészek szabadulnak a konyhába?

2015. május 04. 17:05   |   Szerző: Red Lemon Média

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az MTV új főzőműsora minden fősulisnak és kolisnak megmutatja, mihez kezdjen a tűzhellyel és a fakanállal, ha anyu már nincs a közelben. A Brothers Green – Konyhapecérek május 4-én startol az MTV-n.

hirdetés
Mi történik, ha punkzenészek szabadulnak a konyhába?
Fotó: Red Lemon Média

Kilyukad a gyomrod, de alig találsz valamit a hűtőben? Nem tudod, mihez kezdj a tegnapról megmaradt pizzaszeletekkel? Másnaposan téblábolsz a lakásban és képtelen vagy kimozdulni a boltba? Gond egy szál se, hiszen megérkeztek a Greenfield tesók, hogy kisegítsenek a konyhában! 

A vagány kukták mindössze fél óra alatt dobják össze a kollégiumi vacsorát és garantálják, hogy mindenki ráfügg majd az eleinte gasztrorémálomnak tűnő ételcsodáikra.

A bevállalós testvérpár kevés hozzávalóból üti össze a legextravagánsabb ételeket, különleges mogyoróvajjal turbózzák fel a pirítóst, lazán rácsapják a sült kolbászt a fánkra, lasagnét és fasírtot varázsolnak a kihűlt pizzaszeletekből, és újra ehetővé teszik az előző napról maradt kajákat. Az olaj sercegése közben pedig a srácok punkzenekarukról mesélnek, és exkluzív zenés jelenetekkel szórakoztatják a nézőket.

Mike és Josh Greenfield az egyetem elvégzése után Brooklynba költözött, ahol különleges vacsoraestekkel lepték meg barátaikat. A főzés iránti szenvedélyük azonban hamar túlnőtt albérletük konyháján, és operatőr lakótársuk segítségével elkészítették első főzővideójukat, hogy őrült gasztronómiai ötleteiket mindenkivel megoszthassák. A felvétel óriási sikert aratott, így sorra kezdték felpakolni legújabb videóikat a netre.

Az egyedülálló gasztronómiai kalandozásokra hamar rákaptak az egyetemisták és a főiskolások, a punkzenekarban játszó, főzésfüggő testvérpárra rövidesen felfigyelt az MTV is. A csatornán induló Brothers Green – Konyhapecérek című vadonatúj műsorukban nemcsak gyors reggeli- és vacsoraötletekkel készülnek, hanem arra is gondolnak, mivel lepd meg barátaidat, ha áthívod őket egy közös esti pörgésre.

Mike és Josh Greenfield – tesók, zenészek és séfek – a YouTube sztárjai lettek a Brothers Green Eats videókkal. Mostantól az MTV-t is meghódítják, minden hétfőn 19:00-kor láthatjátok, mit főztek ki!

Posted by MTV Hungary on 2015. május 4.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek