Starity

Kiderült, hogy hívják Vilmos és Katalin kislányát!

2015. május 04. 18:06   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ma végre lehullott a lepel a brit királyi család legújabb tagjának nevéről, amelyet a Kensington palota egyik képviselője jelentett be a Twitteren.

hirdetés
Kiderült, hogy hívják Vilmos és Katalin kislányát!
Fotó: Gf/Bauergriffin.com

2015. május 2-án, londoni idő szerint 8 óra 34 perckor hozta világra második gyermekét Cambridge hercegnője, Katalin, így egy kislánnyal ajándékozta meg férjét, Vilmos herceget. A szülés szerencsésen, komplikációk nélkül zajlott le, így néhány óra múlva már készen is állt a boldog család az első hivatalos megjelenésükre, amit a fotósok kitörő lelkesedéssel fogadtak. Majd a 33 éves édesanya már aznap el is hagyhatta a kórházat a csöppséggel.

Számos közleményt is kiadott a királyi család, és még az Egyesült Államok elnöke, Barack Obama, valamint felesége, Michelle is gratulációjukat küldték. Az internetet rövidesen elárasztották a hercegnőről és szüleiről készült fotók, videók, valamint mindenki azt találgatta, hogy vajon milyen nevet kapott.

A várakozásnak pedig a mai napon vége szakadt, ugyanis a Kensington palota egyik képviselője a Twitteren bejelentette, hogy az öröklési rangsorban negyedik helyen levő csöppséget a Charlotte Elizabeth Diana névre keresztelték el nagyanyja (Lady Diana) és dédnagyanyja (II. Elizabeth királynő) és nagyapja (Charles, walesi herceg) után. Emellett azt is megosztották a nagyvilággal, hogy a helyes megszólítás nem más, mint az Őkirályi fensége, Charlotte Elizabeth Diana, cambridge-i hercegnő.

Fotó: Gf/Bauergriffin.com

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek