Starity

Május 21-én érkezik a hazai mozikba a Tökéletes hang 2.

2015. május 06. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Május 21-én érkezik a hazai mozikba az Anna Kendrick főszereplésével készült Tökéletes hang második része.

hirdetés
Május 21-én érkezik a hazai mozikba a Tökéletes hang 2.

A 2012-es sikert követően végre elkészült az Anna Kendrick főszereplésével forgatott Tökéletes hang 2., mely május 21-én startol a hazai mozikban. A folytatásban még több vicces jelenetre számíthatunk, valamint az első részhez hasonlóan jobbnál jobb slágerek feldolgozásai csendülnek fel, hogy belopják magukat a szívünkbe.

Természetesen ezúttal sem maradnak el a vendégszereplők, ám kilétüket egyelőre nem fedték fel. A film betétdalait tartalmazó korong egyébként május 11-én kerül az üzletek polcaira a Universal Music Group gondozásában, melyen további 17 szerzemény mellett helyet kap a már korábban megismert Jessie J sláger, a Flashlight is.

Ami a történetet illeti, három év telt el azóta, hogy a lányok megnyerték az országos énekversenyt, ám egy botrányos fellépés miatt ismét bajba keverednek, így felfüggesztik őket az iskolában. A csapat azonban nem csügged el, és újabb vetélkedőn vesz részt, hogy együttes erővel, hangi adottságaiknak köszönhetően visszaszerezzék becsületüket. 

Érdekesség, hogy a filmet a Gail karakterét megformáló Elizabeth Banks rendezte, a forgatókönyv pedig ezúttal is Kay Cannon és Mickey Rapkin keze munkáját dicséri.

A Tökéletes hang folytatásában az Alkonyat-filmekkel ismertté vált Anna Kendrick mellett visszatér a vászonra többek között Anna Camp, Brittany Snow, Rebel Wilson, Alexis Knapp, Ben Platt, Skylar Astin, Adam DeVine és Hana Mae Lee is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek