Starity

Levédetné keresztnevét Kylie Jenner

2015. május 05. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 17 éves Kylie Jenner védjegyoltalom-kérelmet nyújtott be a keresztnevére, amely a világ összes többi Kylie-ját rosszul érintené.

hirdetés
Levédetné keresztnevét Kylie Jenner

Kylie Jenner 17 éves korára elérte azt az állapotot, amikor úgy érezte, hogy jogilag is szeretné a „márkáját” levédetni, és kérelmet nyújtott be, hogy keresztneve, a Kylie saját, egyedi védjegye legyen – számolt be a TMZ.

Kérelme szerint a védjegyet az internet révén közvetített szórakoztató jellegű tájékoztatásra használhatná a szórakoztatóipar a divat és a popkultúra területein. Ez azt jelentené, hogy a jövőben senki nem adhatna el semmit sem Kylie név alatt. A legifjabb Jenner lány a kérelmében azt is szeretné elérni, hogy egyetlen híresség, színésznő és modell se futhasson ezen a néven.

Hogy mit szól mindehhez például Kylie Minogue, aki gyakorlatilag 1987-től kezdődően, Kylie című szólóalbumának megjelenése óta ezen a néven ismert, és már akkor világsztár volt, amikor a valóságshow-hősnő még kósza gondolat sem volt, egyelőre nem ismeretes. Húgához hasonlóan egyébként Kendall Jenner is beadott egy hasonló kérelmet a saját nevének védjegyeztetésére, akinek kérelme valamivel ritkább keresztneve okán talán érthetőbbnek tűnik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek