Starity

Tiffany Alvord új dalt tartogat számunka

2015. május 06. 15:03   |   Szerző: AvrilSmile

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Egyesült Államok fiatal üdvöskéje hamarosan új számmal áll elő, a Happy Place-szel.

hirdetés
Tiffany Alvord új dalt tartogat számunka

Míg először csak feldolgozásokkal robbant be a köztudatba – ez csatornája és karrierje fő vonala, ezért az úgynevezett cover videókat még most is aktívan csinálja – a fiatal YouTube-csemete mostanra már eléggé belerázódott a saját számok készítésébe is. Első saját albumát, a My Dreamet még  2011-ben adta ki, rá egy évvel következett a My Heart Is, és csak az elmúlt nyáron dobta piacra a Legacy című korongot, melynek két dalához klipet is forgatott.

Tavaly novemberben megjelent egy kislemezes dala is, az Authenticity, amely fontos üzenetet hordoz, önmagunk elfogadását. Tiffany azóta inkább csak feldolgozásokkal szórakoztatta a rajongóit, előadta többek között a Szürke ötven árnyalatának híres betétdalát, a Love Me Like You Do-t Chester See közreműködésével, Taylor Swifttől a Blank Space-t és bátyjával is készített közös videót a Maaron 5 Sugarjához.

De most úgy látszik, elég ideje volt egy új saját szerzemény elkészítésére, és hamarosan újra egy önálló számát énekelve hallhatjuk hangját. A dal a Happy Place címet kapta, és az énekesnő Instagram-, valamint Facebook-oldalán is megosztott belőle egy rövid részletet, melyhez az először elhangzó dalszövegrészletet fűzte megjegyzésnek, ami magyarul azt jelenti: Te teszed a világot boldog hellyé.

 

You make the world a happier place

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek