Starity

VV Zsu debütáló dala kiverte a biztosítékot Muri Enikőnél

2015. május 06. 08:08   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ha meghallgatod a dalt, valószínűleg te is így leszel vele. VV Zsu ráadásul nem a szakma krémjének támogatását élvezi, hanem egyenesen a mulatóskirály L Mikivel vonult stúdióba.

hirdetés
VV Zsu debütáló dala kiverte a biztosítékot Muri Enikőnél

A Való Világ legutolsó szériájának játékosa már a villában is hangoztatta, hogy szeretne zenei karriert elindítani, azt azonban senki nem gondolta, hogy álmát annak ellenére is meg akarja majd valósítani, hogy semmi kompetenciája nincs ehhez a szakmához. Az internetnek hála azonban már bárkinek lehet klipje, és ha van annyira rossz a dal, akár milliós nézettséget is lehet vele szerezni. Így lett ismert Zsu segítője is, aki az L. Miki builzik című slágerével tört be pár éve a popbiznisznek abba az alternatív szegletébe, ahol V Zolika, VV Kubai ritmus ChristofelVV Rágógumi Zsófi a legnagyobb sztárok.

Nem volt titok, hogy nekem sem hallásom, sem pedig hangom nincsen, de úgy vagyok vele, hogy akinek tetszik, az úgyis hallgatni fogja, akinek meg nem, az nem. Minden bizonnyal ha tökéletes lenne, akkor is lennének, akik nemtetszésüket fejezik ki – reagált VV Zsu a Blikknek, amikor az erős kritikákkal szembesítették.

A véleményét Muri Enikő is kifejtette egy posztban: Volt a ValóVilág ki tudja hanyadik részében Zsu, aki énekesnő akart lenni. A hölgy szeretne popkarriert, és el is készült a mű, alább linkelve. Hallottam már mindenféle műfajt, de ez most nagyon padlóra tett. Ezek azok az előadók, akiket elhívnak fellépni, mert rajonganak értük…??? Mi meg, akik szívvel-lélekkel csináljuk ezt a könnyűnek nemigen nevezhető szakmát, üljünk itthon, mert betelt a repertoár. Hogy is van ez? Komolyan érdekel a véleményetek!… 

Íme a dal:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek