Starity

Polgárháborús sorozatban bizonyíthat Josh Radnor

2015. május 06. 15:03   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A PBS új alkotásában, a Mercy Streetben kapott főszerepet mindenki Ted Mosbyja, Mary Elizabeth Winstead oldalán.

hirdetés
Polgárháborús sorozatban bizonyíthat Josh Radnor
Fotó: PBS

Új drámasorozattal jelentkezik Roxann Dawson, Jeremy Webb, Ridley Scott, David W. Zucker, David Zabel és Lisa Q. Wolfinger, melyet a PBS fog vetíteni 2016 telén, Mercy Street címen. A hatrészes széria az amerikai polgárháború idején fog játszódni és két önkéntes nővér, Mary Phinney, valamint Emma Green történetét követi majd nyomon.

A két főszereplőt Hannah James és Mary Elizabeth Winstead keltik majd életre, a férfi főszerepben pedig Josh Radnor lesz látható. Az Így jártam anyátokkal sztárja egy gazdag marylandi földbirtokos fiát, Jedediah Fostert játssza majd, aki sebészként kerül a helyszínre, amely a Green család kórházzá avanzsált alexandriai luxushotelje lesz. A történetet akkor élő nővérek és orvosok levelei, valamint emlékiratai alapján álmodták meg.

Mellettük feltűnik majd még a képernyőkön Gary Cole, Peter Gerety, Norbert Leo Butz, Jack Falahee, AnnaSophia Robb, McKinley Belcher III, Shalita Grant, Cherry Jones, Cameron Monaghan, Donna Murphy, Tara Summers, L. Scott Caldwell, Suzanne Bertish, Wade Williams, Luke Macfarlane és Brad Koed is.

Megtiszteltetés, hogy elmesélhetjük ezeket az igaz történeteket és a háború nehézségeit. Tudom, hogy ez a tehetséges és színes stáb életre fogja kelteni a Mercy Streetet a képernyőkön – osztotta meg Beth Hoppe, a PBS vezérigazgatója és ügyvezetője.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek