Starity

Jennifer Garner: „A bőrrák könnyen megelőzhető”

2015. május 07. 19:07   |   Szerző: Beyla

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Affleck-Garner család háza tájékán tombol a képregényhős-őrület, ám az Alias egykori főhősnője mindenkit a bőrrák kialakulásának megelőzésére igyekszik sarkallni.

hirdetés
Jennifer Garner: „A bőrrák könnyen megelőzhető”
Fotó: Munawar Hosain

Jennifer Garner Elektraként billentette hátsón a rosszfiúkat, míg férje, Ben Affleck Daredevilként igyekezett a bűnözők nyomába szegődni. Így tehát nem csoda, hogy csemetéik majdhogynem mindent tudnak napjaink leghíresebb szuperhőseiről.

Ó, nálunk Batman-mánia lesz jövőre – nyilatkozott Jennifer a People magazinnak Violetről (9), Seraphináról (6) és a hároméves Samuelről, akik szinte tűkön ülve várják édesapjuk legújabb batmanes projektjét.

Igazából teljesen mindegy, hogy Batman, Vasember vagy Pókember, csak valaki közül lehessen választani. Most is van egy ninja a házamban – tette hozzá nevetve a színésznő, aki manapság rengeteg humanitárius tevékenykedésben vesz részt annak érdekében, hogy minél több emberen segíthessen élete során.

Jennifer nemrégiben csatlakozott a Neutrogena Choose Skin Health nevezetű kampányához, amelynek keretén belül a bőr megóvására és a bőrrák kialakulásának kockázatára hívják fel a figyelmet.

A bőrrák az egyik legjobban megelőzhető tumoros megbetegedés, viszont mégis több beteget regisztrálnak ezzel a diagnózissal. Majdhogynem mindenkit érint a halálos kór. Szerencsémre a családomban nem történt hasonló eset, de bőven elég megnézni a statisztikákat. Ez egy olyan dolog, ami mindnyájunkat hatalma alá akar vonni. Rengeteg kutatás folyik még a mai napig a rák minél hatékonyabb, gyorsabb és fájdalommentes gyógyításával kapcsolatban. Ám ezeket a kutatásokat javarészt az orvosok maguk, vagy éppen az alapítványok által befolyt összeggel tudják finanszírozni.

Az úgynevezett Melanoma Monday, azaz Melanoma hétfő tiszteletére a Neutrogena által ingyenes kisfilmek vetítésére kerülhetett sor, amely minden év májusának első hétfőjére esik. Mindnyájunknak van arra lehetősége, hogy egyszer egy évben a teste egészségével foglalkozzon, egy pillantást vessen magára és akár elmenjen bőrgyógyászhoz. Fontos a korai felismerés, hogy kezelni tudjuk a fent álló problémát.

Miss Garner jelenleg a Neutrogena Ultra Sheer SPF termékcsaládra esküszik, és óvja nem csak saját, de gyermekei bőrét is. A gyermekeim egyáltalán nem kedvelik a naptejet – mondta Jennifer, majd hozzátette, hogy igyekszik megtanítani csemetéiknek, hogy ez miért is annyira fontos. – Tudják és értik is, hogy mi az a bőrrák, és hogy a naptej használatával megelőzzük azt.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek