Starity

Khloé Kardashian kitálalt: Kylie Jenner plasztikázott!

2015. május 07. 17:05   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sok-sok találgatás, titkolózás és szándékos félrevezetés után Khloé Kardashian az új K, mint Kardashian részben felfedte: húga, a 17 éves Kylie Jenner valóban megnagyobbíttatta ajkait.

hirdetés
Khloé Kardashian kitálalt: Kylie Jenner plasztikázott!

Már lassan egy éve kelt feltűnést Kylie Jenner ajkainak hirtelen megvastagodása. A Kardashian lányok húgáról azóta folynak a találgatások, hiszen régen vékony ajkakkal rendelkezett, melyet sok-sok fotón és valóságshow-epizódban láthattunk, manapság azonban Angelina Jolie-éhoz hasonló vastag szájjal hódít.

Mindeddig Kylie szándékosan kitért a válaszadás elől mind Twitteren, mind valós interjúkon, sosem adott konkrét választ, csupán annyit írt, hogy unalmasnak tartja a témát. Nővére, Kim Kardashian azt mondta, hogy Kylie újabban előszeretettel használ szájceruzát és rúzsokat. Azonban sokan nevetségesnek tartották ezt a nyilatkozatot, mondván: a smink nem tud ilyen szintű változást előidézni az arcon, illetve a smink nélküli fényképeken is változatlanul vastag ajkakkal látható Kylie. Mások azonban azért hitték el ezt, mert úgy gondolták, 17 évesen túlzás a plasztika.

A legfrissebb K, mint Kardashian részben azonban fény derült az igazságra. Az epizód azt az eseményt követi, melyen Kylie az új póthajkollekciójának piacra dobását ünnepli. A kulisszák mögött készült videóban (melyet a műsorban bemutattak) Kylie azt meséli nővérének, Khloénak, hogy a szájáról kérdezték, amire nem tudott mit reagálni. Nem fogok sem letagadni, sem elismerni semmit. Ez csak túl sok – ismételgette Kylie a nővérének a felvételen.

Khloé azonban fényt derített az igazságra: Kylie úgy döntött, hogy megnagyobbíttatja az ajkait. Nem gondolom, hogy bármi rossz lenne ebben. Azonban ha tettél ilyet, szerintem el kell ismerned. Ha kitérsz a válasz elől, hazugnak fognak tartani.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek