Starity

Klippremier: Leona Lewis – Fire Under My Feet

2015. május 13. 20:08   |   Szerző: LeonaLewisNews

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 2006-os angol X-Faktor győztese, Leona Lewis egy nyári slágerrel, a Fire Under My Feet-tel tért vissza a minap.

hirdetés
Klippremier: Leona Lewis – Fire Under My Feet

Május 11-én jelent meg Leona Lewis legújabb dala, a Fire Under My Feet, melyhez rögtön a videoklipes verziót tette közzé az énekesnő. A Bleeding Love című számával elhíresült aranytorkú énekesnő az új szerzeményben hangot ad a még tavaly nyáron történt kiadóváltásról  – Sycótól a rivális Island Recordhoz szerződött  –, melyről a szám szövegében hallhatunk.

A nagy változás leginkább annak tudható be, hogy az X-Factor megteremtője, Simon Cowell az utóbbi pár évben olyan szinten elhanyagolta az énekesnőt, hogy a legutóbbi, három évvel ezlőtti stúdióalbuma, a Glassheart csak a harmadik helyig tudott felmászni a toplistákon a gyenge promótálás miatt, illetve a Trouble után másodikként kiadott Lovebird a legjobb 200-ba sem tudott bekerülni. Simon szinte minden idejét és pénzét a One Directionbe fektette leginkább, mely természetesen nem volt hiábavaló, hiszen az immáron négytagú fiúbanda hihetetlen sikereket ért el. De ennek sajnos az lett az eredménye, hogy Lewis elhagyta a hálátlan producert.

Leona egyébként új lemezkiadójánál szabad kezet kapott, és legújabb korongja teljes egészében az énekesnő érzéseit közvetíti, ami által akár megint visszakerülhet a csúcsra. A Fire Under My Feet az album beharangozó dala, melyhez már remix is készült Endor által.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek