Starity

Claire Holt bármikor hajlandó visszabújni Rebekah bőrébe

2015. május 15. 20:08   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sok minden történt a The Originals második évadának fináléjában, így az Entertainment Weekly leült beszélgetni az eredeti Rebekah Mikaelsont alakító színésznővel. Vigyázat, spoilerveszély!

hirdetés
Claire Holt bármikor hajlandó visszabújni Rebekah bőrébe
Fotó: Nino Munoz/The CW

Május 11-én tűzte műsorra a Vámpírnaplók testvérsorozatának második évadzáróját a The CW, ami nem kevés fordulatot és meglepetést tartogatott a rajongók számára. Ám valószínűleg annak örültek a legtöbben, hogy Klausnak hála Rebekah visszatérhetett eredeti testébe, ez pedig Claire Holt újbóli felbukkanását is jelentette.

A rajongók öröme azonban nem tarthatott sokáig, ugyanis az epizód végére Freya helyrehozta a szeszélyes ősi vámpír ideiglenes testét. Így hát Rebekah szabad akaratából visszatérhetett Eva Sinclar bőrébe, hogy ígéretét betartva segítsen Davinának visszahozni Kolt, ám nővérének köszönhetően most már bármikor visszaugorhat eredeti testébe.

Ennek pedig Claire is nagyon örül, és bár már két hét sincs hátra új sorozata, az Aquarius premierjéig, reméli, hogy szoros időbeosztása és munkaterve engedi majd, hogy amikor csak tud, ellátogathasson New Orleansba.

Mi az, hogy! Nagyon szeretnék visszatérni. Jelenleg egy másik sorozaton, az Aquariuson dolgozom, és ez hamarosan adásba is kerül. Nyilvánvalóan még bizonytalan ennek a szériának a sorsa, de nagyon szeretném, ha egyszerre tudnám csinálni mindkettőt, persze csak ha lehetséges. Rebekah nagyon különleges számomra és minden egyes alkalmat megragadok, hogy visszamehessek abba a világba és New Orleansba a családomhoz. Rögtön felpattanok egy repülőre és már ott is vagyok – árulta el az Entertainment Weeklynek az ausztrál színésznő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek