Starity

Születésnapján vállalta fel homoszexualitását Joey Graceffa

2015. május 17. 14:02   |   Szerző: Kazuo

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tegnap végre tiszta vizet öntött a pohárba Amerika egyik ismert youtubere, Joey Graceffa.

hirdetés
Születésnapján vállalta fel homoszexualitását Joey Graceffa

A rajongóit naponta vlogokkal megörvendeztető Joey Graceffa nemi orientációja mindig is nagy fejtörést okozott nézői számára. A rajongótábora emiatt ketté is szakadt, és olykor-olykor a téma miatt kisebb viszályok is előfordultak a kommentrészlegben. Gyanús volt nekik az első netes csókja Shane Dawsonnal – amiről persze később kiderült egy podcast során, hogy megrendezett volt –, illetve a viselkedése.

A híres amerikai youtuber tegnap töltötte be a 24. életévét, és úgy érezte, most már elérkezett az idő, hogy tiszta vizet öntsön a pohárba. Joey külön ki is hangsúlyozta a rajongóinak, hogy a jeles napon egy fontos titkát fogja megosztani velük.

Május 17-én pedig végre lehullt a lepel, és Joey a legújabb videoklipje, a Don't Wait által adta feliratkozói tudtára, hogy saját neméhez vonzódik.

Mint kiderült, a május 19-én publikálásra kerülő könyvében, az In Real Life: My Journey to a Pixelated Worldben egy nagyon rövidke fejezetet szentelt ennek a témának és a 14. részben csupán annyi olvasható, hogy Meglepetés! Meleg vagyok!.

A 15. fejezetben még szót ejtett a témáról, és megjegyezte, hogy ez az első nyilvános coming outja, valamint nagyon örül neki, hogy ezt a féltve őrzött titkát végre megoszthatja a támogatóival. Továbbá arról is mesélt, hogy azért halogatta ennyire a beismerését, mert azt akarta, hogy az emberek a munkája miatt szeressék, ne pedig a nemi orientációja miatt. Kiderült többek közt az is, hogy miután Los Angelesbe költözött, jobban meg tudott nyílni, és ekkor kezdte igazán elfogadni magát.

A fogadtatás pedig igen pozitív volt. Rengeteg rajongója támogatta őt és nem győzték kedves, buzdító üzenetekkel elhalmozni a vloggert. Természetesen youtuber barátai sem hagyhatták szó nélkül az esetet. Olyan ismert videósok fejezték ki gratulációjukat, mont Zoe Sugg, Marcus Butler, Shane Dawson, aki egyébként egy vicces csiripelés formájában fejezte ki támogatását, és Connor Franta, aki tavaly decemberben vállalta fel homoszexualitását. Később Joey a Twitter-oldalán köszönte meg a rengeteg támogatást és kijelentette, hogy ez volt eddigi legjobb születésnapja.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek