Starity

Megkezdődött az Amerika kapitány 3 forgatása

2015. május 17. 16:04   |   Szerző: Lady Suzy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Bosszúállók: Ultron korai sikerei után a Marvel most a folytatáson dolgozik, az Amerika kapitány: Polgárháború forgatási képei nemrég láttak napvilágot.

hirdetés
Megkezdődött az Amerika kapitány 3 forgatása

Még nincs egy hónapja, hogy világszerte mozikba került a Bosszúállók: Ultron kora, a Marvel máris a következő nagy dobásán dolgozik. A Bosszúállók eddig 343 millió dollárt hozott a konyhára csak Amerikában, globálisan pedig túllépte az 1 milliárd dolláros bevételt, ezzel megelőzve az eddig stabil Halálos iramban 7-et. A Marvelnek azonban nincs ideje kiélvezni az osztatlan sikereket, ugyanis szorgosan dolgoznak az Amerika kapitány harmadik részén, melynek forgatását a héten kezdték meg Atlantában.

A 2016. május 6-án megjelenő Amerika kapitány: Polgárháború névre keresztelt Marvel-produkció teljes szereplőgárdáját május 7-én jelentették be. Ezúttal Chris Evans (Steve Rogers/Amerika kapitány) oldalán láthatjuk Robert Downey Jr.-t (Tony Stark/Vasember), Scarlett Johanssont (Natasha Romanoff/Fekete Özvegy), Jeremy Rennert (Clint Barton/Sólyomszem), valamint visszatér Sebastian Stan (Bucky Barnes), Anthony Mackie (Sam Wilson/Sólyom), Elizabeth Olsen (Wanda Maximoff/Skarlát Boszorkány), Paul Bettany (Vízió), Emily VanCamp (Sharon Carter), Frank Grillo (Brock Rumlow/Crossbones) és Don Cheadle (James Rhodes/ Harcigép) is. Mellettük pedig több kevésbé ismert arc is feltűnik majd a filmben, többek között a júliusban megjelenő Ant-Man főszereplője, Paul Rudd, Chadwick Boseman bemutatkozik, mint a Fekete Párduc, valamint Daniel Brühl (Zemo báró) és Martin Freeman jelenlétét is megerősítették.

Vigyázat, spoilerveszély!

A történet ott folytatódik, ahol a Bosszúállók: Ultron kora véget ért. Steve Rogers vezeti a Bosszúállók új csapatát és minden tőlük telhetőt megtesznek, hogy megvédjék az emberiséget. Azonban ezúttal teljesen új ellenséggel találják szembe magukat, mégpedig az amerikai kormánnyal. Az általuk kiadott Szuperhős-regisztrációs Törvény szerint minden szuperképességekkel rendelkező személy köteles regisztrálni magát, ezzel pedig kialakulna egy új, Amerika által felállított rendőrség. Ez az esemény megosztja a Bosszúállók csapatát, ugyanis míg Tony Stark támogatja, addig Steve ellenzi a programot. A polgárháborús helyzetben a régi és az új Bosszúállóknak is választaniuk kell, hogy kinek az oldalára álljanak.

A forgatás május 11-én kezdődött Atlantában, ahol néhány szemfüles lesifotósnak lehetősége nyílt lőni néhány képet a szereplőkről.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek