Starity

Egész univerzumot építene Taylor Swift a Bad Bloodra

2015. május 19. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő legújabb videoklipje egész estés mozifilmben folytatódhat, valamint képregényeket és akciófigurákat is készítenének a kisfilm alapján.

hirdetés
Egész univerzumot építene Taylor Swift a Bad Bloodra

Reszkess Marvel, Taylor Swift beindult! A 25 éves énekesnő tegnap tette közzé Bad Blood című dalához készült klipjét, ám máris óriási lehetőséget lát az akcióban és bombázókban dús videóban. A HollywoodLife értesülései szerint a sztár egy egész univerzumot húzna fel a klipre, méghozzá egész estés mozifilmmel, képregényekkel és játékokkal.

A reakciók a videóra túlnyomóan pozitívak voltak, és mindenki akar még belőle. Taylor tervezi, hogy ezeket a karaktereket képregénysorozattá teszi. Szeretne továbbá minden karakterből Todd McFarlane-játékokat, és ha a menetrend megengedi, egy egész estés mozifilmet is. Nem ez az utolsó alkalom, hogy ezeket a karaktereket valamilyen formában láthatjuk – mondta az online magazinnak egy, az énekesnőhöz közel álló forrás.

A film elkészüléséhez sok hírességnek kell éppen ráérnie, hiszen igazán impozáns szereposztást hoztak össze olyan sztárokkal, mint Selena Gomez, Cindy Crawford, Jessica Alba, Mariska Hargitay, Ellen Pompeo, Ellie Goulding, Zendaya Coleman, Martha Hunt, Cara Delevingne, Gigi Hadid, Kendrick Lamar, Lena Dunham, Hayley Williams, Lily Aldridge, Hailee Steinfeld és Karlie Kloss.

Taylor azonban szemmel láthatóan nem ismer lehetetlent, ha a rajongói boldoggá tételéről van szó, így mindent meg fog tenni, hogy kiderüljön, Arsyn és Catastrophe párharcából végül ki kerül ki győztesen.

A kisfilmet egyébként nagyon sokan hasonlították a Britney Spears Toxic című számához készült videóhoz, ami egyáltalán nem a véletlen műve, hiszen mindkét klipet Joseph Kahn rendezte.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek