Starity

Lucy Hale szerint saját útjukat járják majd a hazudozók

2015. május 19. 21:09   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A People-nek adott interjút a 25 éves színész-énekesnő a Pretty Little Liars folytatásáról.

hirdetés
Lucy Hale szerint saját útjukat járják majd a hazudozók
Fotó: ABC Family

Ahogy azt már jó pár hónappal ezelőtt megtudhattuk Marlene Kingtől, a pontosan két hét múlva folytatódó Pretty Little Liars új évadának közepére beszúrtak egy négyéves ugrást, aminek köszönhetően lemaradunk majd Spencer, Aria, Emily, Hanna és Alison egyetemi, főiskolai éveiről.

De nem kell csüggedni, ugyanis a lányok felnőttélete sem lesz unalmas, sok meglepetésre számíthatunk, amik miatt az Ariát alakító Lucy Hale már rendkívül izgatott. Erről osztott meg néhány információt a People-lel nemrégiben, valamint azt is elárulta, hogy ő miként szeretné majd látni karakterét.

Most először végre kimerészkedünk a középsuliból, egy kicsit végre felnőhetünk. Még nem forgattuk le ezeket az epizódokat, de remélhetőleg jelentős időbeli ugrás lesz. Csak hogy lássuk, vajon ugyanazokkal a dolgokkal kell megküzdeniük a lányoknak, hogy A még mindig ott ólálkodik és mennyire nőttek fel – kezdte az énekes-színésznő.

Ebben a négy évben pedig sok minden történhet kedvenc kis hazudozóinkkal. Egyetem, karrierépítés, szakítás és akár még a házasság is szóba jöhet, hiszen a producerek már tettek utalásokat arra, hogy a hatodik évad téli szünet utáni első részében valakinek bizony bekötik majd a fejét. Arról azonban, hogy Aria lesz-e az, aki kimondja a boldogító igent, Lucy nem árult el semmit.

„Kíváncsi vagyok rá, hogy hogyan fog öltözködni Aria, mi lesz a munkája, lesz-e kisállata. Nagyon szeretném, ha lenne valamilyen kis kedvence! – terelte a szót, azt viszont elárulta, hogy egy hátulütője mindenképpen lesz annak, hogy felnőnek. – Nagyon jó lesz látni, hogy miként fejlődtek. De úgy tudom, hogy a saját útjukat fogják járni egy rövid ideig.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek