Starity

Megcsillogtatta énektudását Peter Dinklage – vigyázat, spoiler!

2015. május 20. 09:09   |   Szerző: healy.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Coldplay és a Trónok Harca összefog a Red Nose Day érdekében, amely minden évben megrendezett esemény az Egyesült Királyságban és az Egyesült Államokban egyaránt.

hirdetés
Megcsillogtatta énektudását Peter Dinklage – vigyázat, spoiler!

Peter Dinklage nem csak harcolni, bújkálni és uralkodni, de énekelni is remekül tud. A színész csatlakozott a Coldplay csapatához egy Trónok Harcán alapuló musicalprodukció erejéig. Az előadáshoz alaposan felszerelkezett, háttérénekesekkel és álló mikrofonokkal vette körbe magát. Az előadott dalban aztán felsorolja mindazon karaktereket, akik meghaltak a sorozatban még azelőtt, mielőtt ő, s dúdol arról is, hogy lehet az, hogy még mindig itt van.

A videó promóció az NBC által szervezett Red Nose Day számára. Az utóbbi egy nagyszabású adománygyűjtő ceremónia, amin rengeteg sztár is részt vesz, mint például Julianne Moore, Benedict Cumberbatch, Paul Rudd, Gwyneth Paltrow, Elizabeth Banks, John Legend és a Trónok Harca két sztárja, Kit Harington és Emilia Clarke. De a listának itt közel sincs vége.

Az eseménynek 30 éves hagyománya van az Egyesült Királyságban, valamint az első számú televíziós adománygyűjtő rendezvény az országban. A május 21-ei adás lesz az első az NBC-n, amit az Egyesült Államokban is sugározni fognak, hogy a Red Nose Day szerte a világon tudjon segíteni szegénységben élő gyerekeken és fiatalokon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek