Starity

Kiszivárgott Lady Gaga és Kendrick Lamar közös duettje!

2015. május 22. 09:09   |   Szerző: botond96

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hosszas várakozás után kiszivárgott Lady Gaga és Kendrick Lamar közös dala, a Partynauseous, amit még 2012-ben rögzített a két előadó.

hirdetés
Kiszivárgott Lady Gaga és Kendrick Lamar közös duettje!

2012-t írtunk, amikor bejelentésre került, hogy Lady Gaga közreműködik az akkor még második lemezén dolgozó Kendrick Lamarral. A közös munka gyümölcse összesen három dal lett: a Bitch, a Don't Kill My Vibe és a Partynasudeous. Az előbbiekből az első részleteket az énekesnőt turnéján elkísérő DJ White Shadow tette közzé egy online videoadásban, majd nem sokkal később kiszivárogtak a teljes számok is. Az albumra Kendrick szólóverziója, a kislemezre viszont az Emeli Sandé és Jay-Z közreműködésével készült változat került fel.

Gaga a második szerzeményről közösségi oldalán, a Littlemonster.com-on nyilatkozott még 2012-ben, amikor is elnézését kért a rajongóktól, amiért a Partynauseous végül nem jelent meg. Az énekesnő tisztázta, hogy amikor együtt dolgozik valakivel, akkor kizárólag az előadóval és nem annak csapatával munkálkodik, s nem fog zenei kompromisszumot kötni változtatásokkal. Ebből kifolyólag amit az ő csapata csinál, ezért is nincs a korongon. Később Gaga ArtRave: The Artpop Ball névre elkeresztelt turnéján végül mégis felcsendült a dal egy remixelt változata mint aláfestő zene.

Íme a kiszivárgott dal:

http://tumblr.gagadaily.com/post/119506446102

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek