Starity

Thrillerben kapott főszerepet Claire Holt

2015. május 22. 16:04   |   Szerző: DennyKeh

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az ausztrál származású színésznő ezúttal egy thrillerben csillogtatja meg tehetségét.

hirdetés
Thrillerben kapott főszerepet Claire Holt

Claire Holt a H2O: Egy vízcsepp elég című Disney-sorozattal vált ismertté és karrierje azóta is töretlen. Filmszerepet kapott a Hírnök második részében, majd feltűnt a Blue Like Jazz drámában. 2011-ben kapta meg Rebekah Mikaelson szerepét a CW nagy sikerű sorozatában, a Vámpírnaplókban, majd 2013-ban a csatorna saját sorozatot indított az ősi vámpírokról The Originals címmel. A színésznő azonban 16 rész után úgy döntött, mást is ki akar próbálni, így elhagyta a sorozatot.

Legfrissebb értesüléseink szerint Claire a 47 méter mélyen című thrillerben kapott szerepet nemrégiben, ahol Mandy Moore oldalán áll majd a kamerák elé. A film két testvérről szól, akik egy mexikói vakáció során csapdába esnek az óceán közepén egy cáparezervátum ketrecében. A folyamatosan fogyó oxigén miatt a két lánynak kevesebb mint egy órája van arra, hogy kitalálják, hogyan szabaduljanak ki az óceán és a cápák fogságából. 

A filmet előreláthatóan júniusban kezdik forgatni az Egyesült Királyságban Johannes Roberts rendező vezetésével, ám arról egyelőre nincs információ, hogy mikor érkezik a mozikba az alkotás.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek