Starity

Jennifer Love Hewitt fogyókúratippje

2010. szeptember 16. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Your Body is a Wonderland – énekelte anno John Mayer a karcsú Jennifernek. 2007-ben azonban nem illett már rá a megállapítás, szokatlanul meghízott.

hirdetés
Jennifer Love Hewitt fogyókúratippje

„Csinosnak tartom magam, még akkor is, ha mások szerint túl kövér vagyok. Senki sem tilthatja meg, hogy bikinibe bújjak!”  – mondta Jennifer Love Hewitt, aki felvette a harcot a hollywoodi mániával, miszerint valaki akkor tökéletes, ha nagyon karcsú.

Ám Jenny lelkesedése nem tartott sokáig. „Az új barátom, Jamie Kennedy 'körtének' nevezte a a fenekem!” – panaszkodott a sztár. Emiatt Jen rendszeresen eljárt sportolni, mert nem akarta, hogy ráragadjon ez a gúnynév. Mindössze napi 1500 kalóriát engedélyezett magának addig, mig 8 kiló felesleg le nem olvadt róla.

Jennifer tippje:

„Esténként  farkaséhség gyötör, ilyenkor valami zsíros falatra vágyom. Úgynevezett hűtőszekrény-diétát tartok: csak a legszükségesebbeket szerzem be – ami nincs otthon, azt nem is ehetem meg!”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek