Starity

Versengenek a divattervezők Lady Gaga kegyeiért

2015. május 23. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lady Gaga idén nyáron mondja ki a boldogító igent vőlegényének, Taylor Kinney-nek, és állítólag máris hatalmi harcok folynak az énekesnő kegyeiért a divatházaknál. Ki lesz az a szerencsés tervező, aki megálmodhatja a Lady menyasszonyi ruháját?

hirdetés
Versengenek a divattervezők Lady Gaga kegyeiért

Jó ideje várnak már a rajongók arra, hogy megpecsételje frigyükét Lady Gaga és Taylor Kinney. A páros az énekesnő Yoü and I című videoklipjének forgatásán melegedett össze, és a rossz pletykák ellenére a mai napig boldog jegyesek, akikből hamarosan férj és feleség válik.

Kinney idén Valentin-napon kérte meg szerelme kezét és idén nyárra tervezik esküvőjüket, ami máris az év menyegzőjének lett kikiáltva. Az újabban igen visszafogott és lehiggadt Gagától mindenki valami polgárpukkasztó és szokatlan ceremóniát vár. Igaz, a Lady vallásos olasz családban nevelkedett, így még az is lehet, hogy hagyományos, letisztult, egyszerű szertartást és partit rendez.

Hát még milyen meglepő lenne, ha egy klasszikus esküvői ruhát választana! Nem ez lenne a megszokott tőle, de már lecsitította a kedélyeket egy interjúban, miszerint minden csakis férjétől függ, mert neki szeretne tetszeni.

A divatvilág tűkön ül, hogy mégis ki lesz az a tervező, akinek kreálmányában oltár elé áll az énekesnő. Azt is rebesgették, hogy egymást tapossák a divattervezők a csinos Gaga kegyeiért. A wwd.com azonban nem bírta kivárni, miként dönt a sztár, és megkértek néhány igazán híres tervezőt, hogy álmodják meg Lady Gaga ruháját a nagy napra.


Alexander Wang, a Balenciaga tervezője így tudná elképzelni Gagát a nagy napon

A Calvin Klein nagyon légies sziluettet álmodott meg


A Donna Atelier merész fodrokat és aranyat el tudna képzelni Gagának


A Viktor & Rolf tervezőpáros cuki, virágos esküvői ruhát javasol


A H&M szerint Lady Gaga van olyan vagány, hogy ne ragaszkodjon a fehérhez


Karl Lagerfeld tele van ötletekkel: íme egy klasszikusabb, de igencsak látványos terv


Lagerfeld persze klasszikus Chanel-nőként is el tudná képzelni Gagát a nagy napon

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek