Starity

Színpadon villantott a Habits énekesnője

2015. május 24. 15:03   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Habits énekesnője a színpadon mutatta meg bájait a nagyérdemű közönségnek. Fellépése így mindenképpen emlékezetes maradt.

hirdetés
Színpadon villantott a Habits énekesnője

Alabamában, a Hangout zenei fesztiválon lépett fel a svéd énekesnő, aki olyan slágerekkel büszkélkedhet, mint a Habits (Stay High) és a Talking Body. Tove Lo május 17-én szórakoztatta a közönséget, és tett róla, hogy fellépése emlékezetes legyen: villantott egyet a közönségnek a Habits (Stay High) közben, majd zavartalanul folytatta az előadást.

12bHxkm.gif

Bátor lépés volt ez a Talking Body énekesnőjétől, aki egy kisebb egyveleget adott elő a Queen of the Clouds című albumáról. Felcsendült élőben a Habits (Stay High) mellett a Like Em Young, a Moments, a This Time Around, a Thousand Miles és a Talking Body.

Az MTV Newsnak nyilatkozott a húzásáról, amit azzal magyarázott, hogy egyszerűen magával ragadta a zene, és önmagát egy szabad léleknek tartja. „Szeretnék egy újabb személyes és érzelmes albumot készíteni, amilyen a Queen of the Clouds volt – nyilatkozta az új lemezéről. – Nagyon vállalkozó szellemű vagyok. A hallgatók ismét sokat kapnak belőlem, de zeneileg mégis teljesen új hangzása lesz. Izgatott vagyok.”

Az énekesnő nemrégiben Adam Lamberttel is közreműködött az énekes új albumán, amiről lelkesen nyilatkozott az MTV számára. A Rumours egy kapcsolatról szól, amiben küzdened kell a mindennapokban, mert a partnered nem bízik benned, csak a pletykákat hallja. Adam az első srác, akinek sikeresen írtam valamit, és nagyon elégedett vagyok a végeredménnyel – osztotta meg a The Original High-on található dalról.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek