Starity

Két videoklippel jelentkezett Namie Amuro

2015. május 27. 13:01   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A J-Pop-királynő a mai napon a Fashionista és a Golden Touch dalok kisfilmjeivel örvendeztette meg a rajongóit.

hirdetés
Két videoklippel jelentkezett Namie Amuro

Namie Amuro új stúdióalbuma, a _genic június 10-én jelenik meg, s ma hajnalban két videoklippel is meglepte a nagyérdeműt. A 37 éves énekesnő nem váratta sokáig rajongót, hisz május 11-én a Birthday (rövid verzió), május 20-án a Stranger (rövid verzió), május 24-én pedig az Anything című dalok klipjei jelentek meg. Ma hajnalban viszont a Fashionista és a Golden Touch rövidfilmjeiről is lehullott a lepel.

A Fashionista klipjében igazi dívaként pózol Namie, de bemutatja lehengerlő tánctudását is. A klipben a kék és a sárga színek dominálnak, ám a rajongók nagy bánatára egyelőre csak rövidített verzióban érhető el.

A Golden Touch videoklipje viszont merőben eltér az eddigiektől, hisz ez egy nagyon érdekes, interaktív videóra sikerült, ami azonnal elnyerte a rajongók tetszését. A rövidfilm alatt egy adott pontra kell tenni az ujjunkat, s a körül forognak az események.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek