Starity

Újabb internetes feladvány: találd ki a lány hajának színét!

2015. június 01. 10:10   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A lány csak átsétál egy másik helyiségbe és színt vált a haja. Itt az új optikai rejtély a kék-fekete/arany-fehér ruha után, amitől korábban valósággal felrobbant az internet.

hirdetés
Újabb internetes feladvány: találd ki a lány hajának színét!

Alig heverte ki az internet népe azt a ruhadarabot, amiről senki nem bírta eldönteni, hogy valójában milyen színű, máris itt egy újabb feladvány. A lány egyszerűen átsétál a szobából a fürdőszobába, és a kékeslila haja rózsaszínűre változik. 

Vajon milyen lehet az eredeti hajszíne?

Erre a kérdésre keresi a választ a videót feltöltő lány, aki valószínűleg nagyon jól tudja a megfejtést is, és inkább csak azt szeretné, hogy mindenki róla beszéljen. Sikerült, a videót ugyanis már több mint kétmillióan látták, és még csak most lett igazán felkapott.

Az optikai csalódásra persze egyszerű a magyarázat, hiszen eltérő fényviszonyok között eltérő színeket is fogunk kapni, de ebből még nem derül ki egyértelműen, hogy eredetileg kék, lila, ibolya, esetleg pink-e a hajszín.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek