Starity

Kállay-Saunders: „Sokkal több kell ahhoz, hogy eltűnjek”

2015. június 01. 11:11   |   Szerző: SlágerTV

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

„Olyan dolgokat is mondtak rólam, amit életemben nem tennék meg!” – jelentette ki Kállay-Saunders András. A zenész-énekes őszintén, meglepő szerénységgel beszélt a rágalmakról, a zene szeretetéről és a karrierjéről.

hirdetés
Kállay-Saunders: „Sokkal több kell ahhoz, hogy eltűnjek”

Az utóbbi hetekben Kállay-Saundersről kevésbé az aktuális zenei sikerei, sokkal inkább egy újabb verekedési ügy miatt cikkeztek: a hírek szerint a művészt egy bokszoló támadta meg és ütötte le egy szórakozóhely mosdójában.

Mostam a kezem, amikor odajött valaki és belém kötött. Nem volt verekedés, ennyi volt az egész. Már megint olyat állítanak rólam, amit életemben nem tennék meg – fejtette ki el Kállay-Saunders András a Sláger Híradóban. Az énekes nem tartja magát balhésnak, és azt is hangsúlyozta: menedzsmentje nem hagyta el. Nem dobott el senki! A zenekarommal közösen döntöttünk úgy, hogy visszamegyünk a régi menedzsmentünkhöz – mondta el a tavalyi Eurovíziós Dalfesztivál magyar nyertese, aki az európai verseny 5. helyezésével minden idők második legjobb magyar eredményét érte el. Az interjúban arra is kitért, hogy a rosszindulatú pletykák ellenére erősnek érzi magát. Sokkal több kell ahhoz, hogy eltűnjek – jelentette ki.

hirdetés

Az előadóművész a Sláger Híradóban mesélt zenekara, a Kallay Saunders Band szakmai sikereiről is: első lemezükről, aktuális slágerükről, továbbá közelgő nagykoncertjükről.

A Sláger TV hírműsora, a Sláger Híradó minden csütörtökön új tartalommal jelentkezik. A hírműsor a művészekről szóló pozitív híreken, eseményeken, fellépéseken, zenei újdonságokon kívül fórumot biztosít az esetleges hamis hírek felgöngyölítésére is. Szeretnénk lehetőséget adni a művészeknek, hogy karrierjük fontos történéseit megoszthassák magukról – mondta el Fái András, a Sláger TV producere.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek