Starity

Anton Kabanen segíti ki a Wisdomot

2015. június 02. 16:04   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hamarosan megkezdődnek a már jól ismert és legynagyobb nyári metalos fesztiválok, melyeken számos híres zenekar teszi majd tiszteletét.

hirdetés
Anton Kabanen segíti ki a Wisdomot

Hamarosan megkezdődnek a legnagyobb nyári fesztiválok, ez pedig különösen nagy öröm a kemény zenét kedvelőknek. Kisebb kihagyás után Magyarország legnépszerűbb metalbandája, a Wisdom is fellép majd a fesztiválokon, de nem akárkivel a fedélzeten.

Nemrégiben a zenekar gitárosa, Bodor Máté arról számolt be, hogy csatlakozott a brit Alestorm zenekarhoz mint kisegítő gitáros, mindaddig, amíg a zenekar nem találja meg a megfelelő embert a tagságra.

Ezután már meg is kezdődtek a találgatások, hogy vajon mi lesz így a Wisdommal, ha ő egy másik zenekarral járja a fesztiválokat? A kérdésre viszont már meg is érkezett a válasz: a finn Battle Beast egykori alapítója és dalszerzője, Anton Kabanen fogja kisegíteni a csapatot, aki emellett saját projektjén is lázasan dolgozik. A Nagy Gábor „NG” által vezetett zenekar júniusban kezdi meg a turnézást, és elmondásuk szerint nincs kizárva, hogy majd elhangzik tőlük néhány Battle Beast-dal is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek