Starity

Új hírek érkeztek a The 1975 második albumáról

2015. június 05. 09:09   |   Szerző: healy.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jó hír a rajongóknak: a The 1975 számára közel sincs itt a vég, hiszen nemrég megosztottak egy képet, ami készülőben lévő lemezükről árulkodik.

hirdetés
Új hírek érkeztek a The 1975 második albumáról

Nemrég még az a hír terjedt a The 1975 háza tájékán, hogy feloszlanak, amikor pár napja törölték magukat a közösségi médiából. Azonban nemrég ismét visszatértek az internet világába, oldalaikat tetőtől talpig pinkbe borítva, ami azt a nagy változást szemlélteti velünk, amelyen a banda jelenleg átmegy.

Akárcsak azt a bejegyzést, amit az eltűnésük előtt posztoltak, a mostanit is egy képregényrészlet mellett tették közzé, ám ezúttal új albumukról esik szó, amelyen már gőzerővel dolgoznak. Ez az album jelenti a végét a leginspirálóbb és a legtöbb kihívással teli időszaknak, amit valaha megosztottunk mint barátok és mint művészek. Ez egy új fejezet kezdete a The 1975 történetében. A lemez másik világot tartogat számunkra, egy színeset és egy kevésbé színeset – írta az alább található levélben Matt Healy.

Emellett bejelentették az Egyesült Királyságban lezajló turnéjuk novemberi helyszíneit is. Csak abban a hónapban 16 helyen lépnek fel, köztük Liverpoolban november 11-én és Manchesterben 28-án. A teljes lista itt tekinthető meg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek