Starity

Kristin Kreuk: „Szerintem Catherine munkamániás”

2015. június 09. 09:09   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Entertainment Weeklynek sikerült mikrofonvégre kapnia a Beauty and the Beast sztárját egy interjú erejéig. Vigyázat, spoilerveszély!

hirdetés
Kristin Kreuk: „Szerintem Catherine munkamániás”
Fotó: Sven Frenzel/The CW

Már csak néhány nap választ el bennünket a hazánkban A szépség és a szörnyeteg címen ismert sorozat harmadik évadának amerikai premierjétől, ugyanis június 11-én végre folytatódik Cat és Vincent története a The CW-n.

Ahogy azt a nézők jól tudják, az Egyesült Államok Belbiztonsági Minisztériumának néhány ügynöke felkereste főhőseinket annak reményében, hogy segítenek néhány új szörnyszerű lénnyel kapcsolatban, akiknek komoly képességeik vannak. Emellett pedig az Austin Basis által játszott J. T. Forbesszal történtek is gondokat fognak okozni még ebben az évadban, hiszen nem tudjuk, hogy milyen szert fecskendeztek belé és az milyen hatással lesz rá.

– A második évad fináléja az egész sorozat lezárásának készült?

– Igen, mindkettőnek. Nem tudtuk, hogy mi fog történni, szóval Brad Kernnek [a sorozat egyik forgatókönyvírója] és a csapatának úgy kellett megírnia, hogy potenciális sorozatzáró is lehet, és csak egyszerű évadzáró is. Így volt bent egy fordulat is az ügynökökkel, akik arra céloztak, hogy több fenyegetés is van még, és jól jönne a segítségük.

– Kitérhetsz ezekre a veszélyekre?

– Szerintem két alapvető szempontot tarthatunk szem előtt ebben a szezonban Vincent és Catherine számára, amikor is a kapcsolatuk nagyon erős és nincs több szerelmi háromszög vagy más érintett ember. Együtt vannak, de ugyanakkor eléggé különböznek a nézőpontjaik. Catherine titokban találkozgat az ügynökökkel. Nem dolgozik együtt velük, de meghallgatja őket és végignézi az eddigi adatokat, amiket mutatnak neki. Azt mondják neki, hogy vannak másféle lények is odakint, de ő nem hisz nekik.

Catherine-t végül magával ragadja ez az egész dolog a végzetről és arról, hogy Vincenttel nemcsak arra rendeltettek, hogy szeressék egymást, hanem arra is, hogy segítsenek az embereken és változást hozzanak. De Vincent nem akarja ezt. Ő nem hiszi, hogy ez így lenne, szóval konfliktus alakul ki közöttük. És közben ezekről a rosszfiúkról kiderül, hogy tényleg „szupererejük” van, de nem szörnyetegek. Próbálnak rájönni, hogy mi is folyik itt és honnan jöttek, valamint arra, hogy valaki úgy alkotja-e meg őket.

– Az előzetesek alapján úgy tűnik, hogy Vincentből gyakrabban elő fog bújni a szörnyeteg.

– Lesz egy ilyen kissé primitív dolog, amin Vincent keresztül megy ebben az évadban, ahogy a kapcsolatuk fejlődik. Brad [Kern] eljátszadozik a férfiak és az elkötelezettség ötletével, meg ezekkel a sztereotípiákkal. Szóval egy kicsit primitív, egyáltalán nem tudatos módon küzdeni fog a kapcsolatuk komolyodásával.

– Mik azok a dolgok, amiken veszekedni fognak?

– Hát, van egy csomó dolog. De az a helyzet Vincenttel és Catherine-nel, hogy mindig leselkedik rájuk valami nagyobb veszély. Szóval minden kisebb, személyes dolog elhalványul amellett, hogy mindannyiuk élete veszélyben szinte minden egyes nap. Tehát a karrierjükkel küzdenek, és közben próbálnak időt szakítani egymásra is.

– Szerinted ki lenne jobb lakótárs, Vincent vagy Catherine?

– Tudod, mit? Egyikük sem rossz lakótárs. Szerintem Catherine egy kicsit kényesebb, mint Vincent, de nekem úgy tűnik, hogy Vincent egy kicsit egyszerűbb. Videojátékokkal játszik és megiszik néhány sört. Szerintem Catherine munkamániás és lényegretörőbb.

– És most már Heather is tud Vincentről. Milyen hatással lesz ez a vele és Catherine-nel való kapcsolatára, ahogy haladunk előre?

– Heather is részese lesz a Scooby-csapatnak és nem igazán tudja, hogyan is kellene titokban tartania a dolgokat. Ő egyszerűen nem olyan elővigyázatos, mint a többiek, de nagyon is részese akar lenni a csapatnak és könnyedséget, jókedvet hoz magával. Szerintem közelebb hozza ez Catherine-t és Heathert, hiszen Catherine mindig is aggódott a húga biztonságáért. Vincent számára viszont szerintem kemény, mivel ő egy kissé mogorva fickó, Heather viszont vidám, pörgős lány. Nem feltétlenül kerülnek szemtől szembe egymással, de láthatjátok majd, hogy az évad folyamán egyre nagyobb lesz a bizalom és a szeretet közöttük.

– Összekeverik az emberek a sorozatot az 1991-es animációs filmmel?

– Minden egyes alkalommal. Szerintem igazából attól függ, hogy milyen módon ismerték meg az emberek a Szépség és a Szörnyeteg sztoriját. De a legtöbbünk szerintem ennek a kortárs filmnek kapcsán ismerte meg. Szóval, ha azt mondom az embereknek, hogy egy olyan sorozatban játszom, aminek A szépség és a szörnyeteg a címe, azt gondolják, hogy Belle szerepel benne a sárga ruhájában meg ilyenek. És ez egyáltalán nem az a világ, amiben mi játszunk, bár tematikailag hasonló.

– Hogyan képzeled el Catherine és Vincent boldog befejezését?

– Az egyik az, hogy egyszerű, hétköznapi életük lesz, Vincent dolgozhat kórházban, Catherine pedig a közelben, és este meg a hétvégéken együtt lehetnének, minden átlagos lenne. De szerintem legmélyen mindketten vágynak a kalandokra és az izgalomra. Ha tényleg őszinték lennének önmagukkal, a boldog befejezésben lenne néhány ilyen dolog, hogy együtt dolgoznak és segítenek a világon.

– Milyen sorozatokkal nem tudsz betelni most?

– Most igazából egyfajta szünetet tartok. De nem mondhatom, hogy teljesen betartom. A legutolsó, amire emlékszem, a Visszajárók volt, egy francia sorozat, amit az A&E dolgozott fel. Ez és a Broadchurch. Ez az a kettő, amire legutóbb ráfüggtem, úgy hajnali háromig fent voltam.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek