Starity

Októberben érkezik a Children Of Bodom albuma

2015. június 08. 20:08   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Néhány hete még csak a suvallatát hallhattuk a finn zenekar legújabb lemezének, ma viszont már részletesebb információkat kaparinthattunk meg Alexiéktől.

hirdetés
Októberben érkezik a Children Of Bodom albuma
Fotó: Facebook/Children Of Bodom

Alig egy hete számoltunk be arról, hogy Roope Latvala gitáros 12 év után elhagyja a melodikus death metalt játszó zenekart. E szomorú hírrel egy időben azt is közölte Alexi Laiho és csapata, hogy hamarosan érkezik a legújabb korongjuk, ami a munkálatok nagy részén már túl is van. Az új anyagot már négyesben vették fel, így a turnékon Janne Wirman (Warmen) öccse, Antti Wirman (Warmen) csap a húrok közé immáron június negyedike óta.

Az új lemez október másodikán fog a boltok polcaira kerülni I Worship Chaos címen, és már bemutatták az albumborítót, valamint a dallistát is áttekinthettük. Továbbá kiderült az is, hogy annak ellenére, hogy az album csak tíz dalt tartalmaz, a limitált verzión lesznek extra tételek is. Azt azonban még nem tudni biztosan, hogy ezek saját számok vagy feldolgozások lesznek-e.

Íme a dallista:

  1. iHurt
  2. My Bodom (I Am The Only One)
  3. Morrigan
  4. Horns
  5. Prayer For The Afflicted
  6. I Worship Chaos
  7. Hold Your Tongue
  8. Suicide Bomber
  9. All for Nothing
  10. Widdershins

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek