Starity

Zoe Saldana férje büszkén viseli felesége nevét

2015. június 08. 22:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ez aztán a modern szerelem! Zoe Saldana férje szembement a tradíciókkal, és ő vette fel felesége vezetéknevét.

hirdetés
Zoe Saldana férje büszkén viseli felesége nevét
Fotó: Munawar Hosain

Zoe Saldana, A galaxis őrzői és az Avatar sztárja két évvel ezelőtt titokban, minden felhajtástól mentesen ment férjhez Marco Peregóhoz. Most pedig arra is fény derült, hogy az általánosságban megszokottól eltérően a férfi volt az, aki felvette felesége vezetéknevét, és most Marco Perego Saldana néven szerepel hivatalos okmányaiban.

Próbáltam lebeszélni róla. Mondtam neki, ha felveszed a nevemet, kiheréled magad a művészek közösségében, a latin férfiak közösségében, az egész világban. De Marco rám nézett és azt mondta, »Ah, Zoe, lesz*rom« – mentegetőzött a 36 éves színésznő az InStyle magazin riporterének.

Igazság szerint Marco manapság már annak is örül, ha felesége egyáltalán emlékszik a nevére, hiszen amikor Zoe ikreivel volt várandós, néha bizony gondot okozott neki nevén szólítani a férjét.

A férjem neve Marco, de akadt néhány alkalom, amikor Michaelnak szólítottam. Olyan agyam van, mint Szenillának a Némóból. Vagy 3 másodpercenként reszetel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek