Starity

Megjelent az első előzetes A kiválasztott második részéhez

2015. június 09. 20:08   |   Szerző: Lilla06

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A mai nap jelent meg az első trailer Az éhezők viadala legújabb részéhez, A kiválasztotthoz.

hirdetés

Elérkezetünk Az éhezők viadala-sorozat legutolsó fejezetéhez, A kiválasztott második részéhez. A november végén debütáló filmhez a mai nap érkezett meg az első előzetes, mely egy másfél perces treaser trailer.

A legújabb alkotásban tanúi lehetünk a végső, mindent eldöntő háborúnak a Kapitólium ellen. Katnissre, a lázadók vezetőjére rengeteg fontos döntés vár, hiszen rengeteg ember élete a tét, és Snow elnök minden követ megmozgat, hogy eltegye láb alól a fiatal lányt és társait. A bemutatóban arra is fény derült, hogy Finnick eskövője, Peeta hazakerülése és rengeteg látványos jelent vár minket a széria legújabb részében.

A mozifilm hivatalos bemutatója november 20-án lesz, de a hazai rajongók már egy nappal előbb, tizenkilencedikén megtekinthetik. Június elsején egy posztert is közzétettek a készítők a filmhez, mellyel megerősítik, hogy nem tart örökké Snow zsarnoksága.


A film egyik hivatalos posztere | Lionsgate

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek