Starity

Megégett a 5 Seconds of Summer sztárja

2015. június 14. 13:01   |   Szerző: Selz

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A tegnapi koncertjük során égett meg a 5 Seconds of Summer egyik tagja, Michael Clifford.

hirdetés

A 5 Seconds of Summer jelenleg Európában koncertezik a Rock Out With Your Socks Out nevű turnéjuk keretében. Tegnap este Londonban adtak koncertet a Wembley Arénában, ám a fellépés során az egyik tag, Michael megsérült, amikor eltalálta egy felcsapó láng és begyulladt a haja, valamint az arca is sérülést szenvedett.

A fiúk ezután nem folytatták tovább a koncertet. Michael a Twitteren nyugtatta meg a rajongókat, hogy jól van. Milyen szívás. Sajnálom, hogy nem tudtam befejezni a ráadást, de úgy nézek ki, mint akinek két arca van. Köszi mindenkinek, aki aggódott – csiripelte az énekes és egy képet is feltöltött hozzá.

Fotó: Twitter

Nem ez az első eset, hogy Michael megsérült a turné közben, ugyanis egy korábbi koncertjükön Leedsben egy rossz ugrás következtében kificamodott a bokája.

A mostani szerencsétlen esetről videó is készült, amelyet már több ezer aggódó rajongó tekintett meg a YouTube-on. Az énekest már kiengedték a kórházból, így hamarosan visszatérhet az útra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek