Starity

Megérkezett az A Perfect Day trailere

2015. június 15. 11:11   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A forgatókönyvíró-rendező Fernando León de Aranoa által jegyzett dráma a Cannes-i Nemzetközi Filmfesztiválon debütált, most pedig nyilvánosságra hozták a film előzetesét is.

hirdetés
Megérkezett az A Perfect Day trailere

A parádés szereposztásnak köszönhetően olyan színészek játékát csodálhatjuk meg az ígéretesnek tűnő drámában, mint Benicio del Toro, Tim Robbins, Olga Kurylenko, Melanie Thierry és Fedja Stukan.

A történet egy háborús zónában dolgozó segélycsapat tagjairól szól. Sophie (Thierry) nemrég érkezett és segíteni akar; Mambrú (Del Toro) már mindent látott és haza akar menni; Katya (Kurylenko) korábban Mambrút akarta; Damir (Stukan) azt akarja, hogy a háború véget érjen; B (Robbins) nem tudja, mit akar. Humor, dráma, érzelem, rutin, veszély és remény: ezekből épül fel egy tökéletes nap.

A film spanyolországi bemutatójára 2015. augusztus 28-án kerül sor – a többi premier időpontjáról sajnos még nincsenek adatok.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek