Starity

Hivatalos: Kristen Stewart és asszisztensnője egy párt alkot

2015. június 15. 01:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Kristen Stewart magánéletéről folyó találgatásoknak vége szakadt, hiszen a színésznő édesanyjának nyilatkozatából minden kiderül.

hirdetés

A sajtóban már hónapok óta téma, vajon Kristen Stewart és asszisztense, Alicia Cargile egy párt alkot-e. A két barátnő ugyanis meglehetősen sok időt töltött egymás társaságában az utóbbi időben, sőt, újévkor még közös nyaralásukon is lencsevégre kapták őket csókolózás közben.

Bár eddig egyikük sem kommentálta a gyorsan szárnyra kapó pletykákat, a hallgatást a napokban megtörte Kristen édesanyja, akinek nyilatkozatából az is kiderül, hogy nincs problémája a helyzettel. Mit nem lehet ezen elfogadni? Kristen boldog. Már találkoztam a barátnőjével, és kedvelem. Tehát miért nehéz elfogadni ezt? Nagyon kedves lány – fejtette ki Jules Stewart, aki hozzátette, maximálisan elfogadja a lányát. Az édesanya azt is elárulta, hogy Kristen biszexuális, így a lányokat és a fiúkat is szereti.

Korábbi közös kép: Kristen és Alicia 2014-ben

Kristent és barátnőjét már évek óta előszeretettel boronálta össze a sajtó, idén januártól azonban már szinte tényként kezelték, hogy a színésznő együtt van a filmes körökben mozgó és asszisztenseként dolgozó Alicia Cargile-lel. A színésznőnek egyébként ez az első hivatalosan felvállalt kapcsolata Robert Pattinsonnal való szakítása óta, aki FKA twigs énekesnő mellett találta meg a boldogságot tavaly.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek