Starity

Kristin Kreuk szerint rosszul csókol Matt Damon

2015. június 16. 20:08   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Legrosszabb filmes csókélményéről és első kedvenc szuperhőséről rántotta le a leplet a Beauty and the Beast sztárja.

hirdetés
Kristin Kreuk szerint rosszul csókol Matt Damon
Fotó: Dexter Quinto/Audrey magazin

Az Entertainment Weekly videósorozatának, mely a First and Worst, azaz Első és legrosszabb címet viseli, a The CW drámasorozatából, a Beauty and the Beastből ismert Kristin Kreuk volt legutóbbi alanya.

A 32 éves színésznőt először legrosszabb filmes csókjáról kérdezték, amire Matt Damon nevét vágta rá, akivel az Euro túra című vígjátékban kerültek közelebbi viszonyba. A legrosszabb volt egyben a legviccesebb is, méghozzá, bocsi Matt, de Matt Damonnel az Euro túrában. És csak azért, mert nem ismertem, egyetlen jelenet volt, és nagyon heves volt. De az egész dolog furcsa élmény volt.

Az elsők kapcsán pedig kedvenc szuperhőséről kérdezték, akiért odáig volt gyerekkorában. Válasza pedig sokakat meglephet, hiszen bár évekig szerepelt a Smallville című sorozatban, mégsem Superman a kedvence.

Ez most szörnyen fog hangzani, de igazából nem is ismerek minden szuperhőst. Néztem azt az X-Men-rajzfilmet gyerekkoromban, és azt hiszem, talán Gambitet szerettem. Ez furcsa? – kérdezte, amire legnagyobb megnyugvására a háttérben egy hölgy azt válaszolta, hogy egyáltalán nem, mivel ő Küklopszért volt odáig, ez pedig sokkal bizarrabb.

A videót ide kattintva nézhetitek meg!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek