Starity

Kiakadtak a rajongók Ian Somerhalderre

2015. június 17. 20:08   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kikövette Nina Dobrevet a színész a Twitteren, amit a fanok nem igazán néztek jó szemmel.

hirdetés
Kiakadtak a rajongók Ian Somerhalderre

Már több mint két éve annak, hogy szakított a Vámpírnaplók álompárja és bár sok rajongó nehezen fogadja el, de azóta mindkét fél sikeresen továbblépett már. Ian feleségül vette Nikki Reedet, Nina pedig a legújabb pletykák szerint a Whiplash egyik színészével, Austin Stowell-lel jött össze nemrégiben

Különválásukról a bolgár színésznő a múlt hónapban nyilatkozott és elmondása szerint örül exe boldogságának, valamint azt is elismételte, hogy nem azért döntöttek a szakítás mellett, mert csúnyán összevesztek vagy bármi rossz dolog történt volna. Most azonban mégis úgy tűnik, hogy valami megváltozott, ugyanis a sármos színész kikövette volt barátnőjét a Twitteren.

Ian akciója természetesen nagy visszhangot keltett a Vámpírnaplók rajongótáborában és sokan rendesen kiakadtak rá emiatt az apróság miatt. Nemtetszésüknek pedig hangot is adtak, így rövid időre trendet csináltak az #UnfollowMeSomerhalder, azaz #KövessKiEngemSomerhalder hashtagből a mikroblogon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek