Starity

Borzalmas kritikákkal illetik Madonna legújabb videoklipjét

2015. június 18. 15:03   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Madonna megpróbált beinteni Taylor Swiftnek, hiszen maga mellé állított olyan sztárokat, mint Kanye West, Beyoncé, Katy Perry, Rita Ora és Miley Cyrus, de a kritikus szerint nem jött össze. A kisfilmben egyik híresség sem jelent meg igazán.

hirdetés

A VH1, Rolling Stone és Billboard magazin is egyöntetűen borzalmas véleménnyel volt Madonna legújabb videoklipjéről, a Bitch I’m Madonnáról, ami a Rebel Heart című nagylemezén kapott helyet. A gyenge dalválasztás mellett kritizálták a videoklipet, amelyben bár sok celebbarátja működött közre, egyik sem jelent meg igazán, Rita Ora és Diplo kivételével. Még Nicki Minaj sem vett részt a forgatáson, aki a dal részese. Helyette egy nagyon béna megoldással vágták be, egy hordozható tévén. Madonnától sokkal többet vártunk volna – írta a VH1.

A szereplőgárda nem kisebb nevekből állt, mint Nicki Minaj, Katy Perry, Rita Ora, Miley Cyrus, Beyoncé, Kanye West, Chris Rock, Diplo és Alexander Wang. Így akaratlanul a legtöbben arra gondolnak, hogy Madonna próbálta újraalkotni Taylor Swift sikeres klipjét, a Bad Bloodot, kisebb-nagyobb sikerrel.

A Bitch I’m Madonna a harmadik kislemez a Rebel Heartról. A felvételt a Living For Love és a Ghosttown előzte meg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek