Starity

Hamarosan érkezik Tiffany Alvord új kisfilmje

2015. június 18. 17:05   |   Szerző: AvrilSmile

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemsokára megjelenik az énekesnő legutóbbi albumának harmadik klipje, méghozzá az I Wish című dalhoz.

hirdetés
Hamarosan érkezik Tiffany Alvord új kisfilmje

Tiffany Alvord 2008 óta tevékenykedik aktívan a zeneiparban, azóta láthattuk és hallhattuk feldolgozásait és saját dalait egyaránt. Készített már feldolgozáslemezeket is, valamint saját szerzeményeit tartalmazó korongjai közül tavaly augusztusban jelent meg a harmadik, mely a Legacy címet viseli. 

Az énekesnő a megjelenést követően rögtön meg is kezdte a lemez promotálását, méghozzá a legcélravezetőbb módon: dalok és klipek feltöltésével. Először az I Knew You Were The One jelent meg, melynek videója igazán kedvesre, barátságosra sikerült; ezt követte a Magic, amely a címéhez teljesen hű klipet kapott, tele varázslattal, mágiával, és amit nemcsak a látványvilág, hanem a hangzás is jól tükröz.

Az elmúlt évben azonban nem sokat hallottunk az albumról, ugyanis az énekesnő a Legacytól független dalokkal és kisfilmekkel jelentkezett, például megismerhettük az Authenticityt, vagy a Thanks A Billiont, amellyel egykori iskoláját támogatta szép összeggel, és Andy Grammerrel is közreműködött a Back Home című dalban. Nem sokkal később pedig bejelentette egy új dal, a Happy Place megjelenését.

Az énekesnő rajongói joggal hihették, hogy az új dalokkal le is zárul a Legacy-korszak, azonban Tiffany mégis visszanyúlt a jól bevált recepthez, és a Facebookon jelentette be, hogy a fent említett album I Wish című szerzeményét filmesíti meg éppen olyan barátai vendégszereplésével, mint Kat Segell, Jay Battle és Matt Villanueva!


Fotó: Facebook/Tiffany Alvord

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek