Starity

Röhejesnek tartja az internetezők névötletét Kim Kardashian

2015. június 19. 15:03   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az NPR-nak nyilatkozott a realitycsillag még meg nem született, második gyermekének nevével kapcsolatban.

hirdetés
Röhejesnek tartja az internetezők névötletét Kim Kardashian
Fotó: Ellen Von Unwerth/Vogue Brazil

Május utolsó napján jelentette be a Keeping Up with the Kardashians című műsorban Kim, hogy második gyermekét hordja a szíve alatt, az internetet pedig rögtön elárasztották a trollok, akik a csöppség nevével viccelődtek.

Ez pedig természetesen a 34 éves valóságshow-sztárhoz is eljutott, aki az NPR-nak adott interjújában ki is tért erre. Elárulta, hogy esze ágában sincs North kistestvérét is égtáj után elnevezni.

Nem tetszik a South West, főleg azért, mert ez olyan, tudod, a North mindig is jobb lenne és nem is tudom, ez egy jobb irány. Szóval nem tenném ezt. Nem hinném, hogy egy másik égtájnevet választanánk. Mindenki azt hajtogatja, hogy South és szerintem ez hülyeség. A valaha volt legbutább dolog és egyszerűen röhejes – osztotta meg.

Kimet továbbá gyermeke neméről is kérdezték, amire mindössze ennyit válaszolt: Igazából még senkinek sem árultuk el a nemét. Így hát hallottam már azt, hogy kisfiunk lesz és azt is, hogy ikreink. Hallottam azt is, hogy nem is én hordom ki a saját gyermekemet. Annyi mindent hallottam és a legtöbbje nem igaz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek