Starity

Jessica Lange visszatérhet az American Horror Storyba

2015. június 20. 12:12   |   Szerző: tiktak

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az American Horror Story 2011 óta élvezi a töretlen világsikert a tévéképernyőkön. A sorozat főarca azonban sokak bánatára idén bejelentette távozását, ám még sincs minden veszve, mivel van esély rá, hogy a közönségkedvenc színésznőt újra láthassuk egy kisebb szerepben.

hirdetés
Jessica Lange visszatérhet az American Horror Storyba

A 66 éves Oscar-, Golden Globe- és Emmy-díjas Jessica Lange egyértelműen az American Horror Story vezető személyisége volt, épp ezért sokan úgy gondolják, hogy nélküle a sorozat már nem lesz a régi. A színésznő azonban nemrégiben egy magazinnak adott interjút, amiben arra utalt, hogy nincs minden veszve a rajongók számára.

Az AHS legújabb évadának, a Hotelnek már zajlanak az előkészületei, míg a forgatási munkálatok pár héten belül megkezdődnek Los Angelesben. Jessica a The Wrapnek adott interjúja alapján meglehet, hogy korábbi bejelentése ellenére fontolóra venné a visszatérést, ha Ryan Murphy, a sorozat készítője egy jelentősen kisebb szerepet szánna neki.

Ha Ryan odajönne hozzám és azt kérdezné, »Eljátszanál egy kisebb karaktert néhány epizód erejéig?«, természetesen igent mondanék, ha tetszene. Jó kis csapat voltunk, szóval szívesen dolgoznék vele tovább – árulta el Jessica.

Az októberben debütáló évadban tehát meglehet, hogy Jessica is feltűnik, habár a megszokottnál kisebb szereppel, de a nézők számára talán már ennyi is elég, ha a hír igaznak bizonyul.

Ryan Murphy nemrégiben azt is elárulta, hogy idén az American Horror Story sokkal sötétebb témájú és véresebb évaddal fog visszatérni. Igazi horrorra számíthatnak a nézők a megszokott színészekkel a képernyőn, ugyanis a Lady Gagával kiegészült régi stábba az eddig meg nem erősített Denis O’Hare és Finn Wittrock is becsatlakozott.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek