Starity

Egymilliárdot keres a világ kedvenc duci komikája

2015. június 22. 09:09   |   Szerző: Red Lemon Média

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Irgalmatlanul vicces duci hölgy ma Hollywood első számú komikája. Melissa McCarthyt felállva ünnepli az egész szakma, és már most az Oscar-szobrocska várományosaként tartják számon. Nem csoda: a színésznőt eddig 74 alkalommal jelölték szakmai díjra, ebből 20-at be is zsebelt, köztük az Emmyt, amelyet a Comedy Centralon látható Mike és Mollyval érdemelt ki. McCarthy eddig 114 részen keresztül alakította a dagi páros női tagját, de lássuk, ki valójában a vidám színésznő Molly karaktere mögött.

hirdetés
 Egymilliárdot keres a világ kedvenc duci komikája

Melissa McCarthy a közönség egyik régi új kedvence. Jelenleg A kém című filmben szerepel Jason Statham és Jude Law oldalán, a tévében pedig a magyar nézők a Mike és Mollyban láthatják a Comedy Central műsorán. A színésznő tehetségét dicsérő szerepeket sokáig lehetne sorolni, egy azonban biztos, McCarthy kirobbanó, őszinte jókedve és magával ragadó személyisége minden karaktert különlegesség tesz. 

Pomponlányként kezdte

Szerepei miatt vérbeli városinak tartják, pedig McCarthy egy tanyán nőtt fel egy népes ír családban, és 20 éves koráig ki sem mozdult a faluból. A feltűnést azonban már a kies vidéken is kereste: nem éppen nádszáltestalkata ellenére pomponlányként drukkolt a helyi csapatnak, majd hirtelen gót stílusra váltott, ha pedig nagy szüksége volt a figyelemre, pulóvereket csent el barátnőivel egy ruhaüzletből. 

Több mint színész

McCarthy kreatív lángolásának semmi sem szabhat határt: ha éppen nem forgat, akkor ruhákat tervez. Az Emmy-díj gálájára is a saját ruhakölteményében érkezett, sőt, egyetemi diplomát is szerzett e területen. Nemrég saját ruhamárkát dobott piacra, amely a teltkarcsú nők igényeit szolgálja ki. Barátai gyakran ugratják azzal, hogy minden héten teljesen kicseréli a lakását, szenvedélyesen gyűjti az új kiegészítőket, apróságokat. 

Anyaként is helytáll

Melissa tíz éve él boldog házasságban Ben Falcone színész-producer-forgatókönyvíróval, frigyükből két kislány született, Vivian és Georgette. Ám a Mike és Molly sztárja mindössze pár hónapot maradt velük otthon, aztán vissza is tért a munkához.

Vérükben van

Nem Melissa a család egyetlen híres tagja, hiszen unokatestvére, Jenny McCarthy a The View című népszerű tévéműsor egyik házigazdája, színésznő, és modellként is ismert. Melissa tőle kapta az első szereplési lehetőségét, amelyet aztán alaposan ki is használt: tévés és filmes bevételei átszámítva már az egymilliárd forintot súrolják.

Egy boldog túlsúlyos a szépség városában

McCarthy tudja, hogy már soha nem lesz tökéletes testű hollywoodi díva – egy kezünkön megszámolhatjuk, hány testes hölgynek sikerült hozzá hasonló karriert befutnia a filmvilág fővárosában –, ám ez a legkevésbé sem érdekli: azonosul a Mike és Molly című sorozat szellemiségével, és büszkén vállalja dús alakját. Fogyókúrázni sem a külseje miatt szokott; inkább azért, hogy példát mutasson lányainak, tanulják meg ők is, hogyan kell egészségesen élni.

Melissa McCarthy (Forrás: Red Lemon Média)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek